IzesBorokHaza.hu

Kategória: Egyéb

Turisztikai központ

Magyarország egyik kedvelt turisztikai központja nem messze található Debrecentől. Nagyon szép település, ismert és kedvelt főtérrel. Hajdúszoboszlót azoknak ajánlanám, akik a kikapcsolódás, pihenés mellett szeretik a nyüzsgést. Az utcákon, a főtéren nem csak nappal van mozgás, de este nyolc után, a késői órákban is megtalálható minden, az utcai zenészektől kezdve a fagylaltárusig. Mindez mellett programokkal,…

Érdi álláskínálatunkból

erdallas

Érden és környékén munkát keresőknek ajánlunk számos elhelyezkedési lehetőséget akár a közigazgatási szférát tekintve is. ErdAllas.hu állásportálunkon megjelent hirdetésekből egy pár munkalehetőséget kiragadva az alábbi munkákban, állásokban lehet pályázatot benyújtani: intézményvezető munkakörbe várják a jelentkezőket érdi gimnáziumba amennyiben megfelel az alábbi feltételeknek:egyetem, egyetemi szintű végzettség és tanári szakképzettség vagy a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 98.§ (8) bekezdésében meghatározott végzettség, szakképzettség, pedagógus munkakörben szerzett legalább 5 éves szakmai gyakorlat, büntetlen előélet, megbízást az kaphat, aki a munkáltatóval közalkalmazotti jogviszonyban áll, vagy a megbízással egyidejűleg közalkalmazotti munkakörbe kinevezhető, pedagógus-szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség, asszisztens munkatársat keres a Budaörsi Polgármesteri Hivatal főiskola, pénzügyi-számviteli vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettséggel, takarító munkavállalónak ajánlanak munkalehetőséget érdi gimnáziumban, üzletvezetőként és eladóként is lehet dolgozni budaörsi, nagytétényi fűtéstechnikai kft-nél. Továbbra is a legfrissebb munkákat, állásokat olvashatja Facebook oldalunkon is, ahol ismerősei, barátai is tudomást szerezhetnek a legújabb álláslehetőségekről.

MiskolcAllas.hu – a borsodi munkalehetőségek weboldala

Ha Borsod megyében keres állást, ne hagyja ki a MiskolcAllas.hu naponta megújuló munkalehetőségeit! A tavasz közeledtével egyre több álláslehetőséggel találkozhatunk, nincs ez másként a Miskolc Állás oldalon sem. A kertész idénymunka, az AWI, CO hegesztő, a részmunkaidős pultos és az építésvezető állás egyaránt elérhető a miskolci munkák oldalán. A Dalí Caféba pultost keresnek, de ehhez vendéglátós, barista végzettség szükséges, természetesen a szakmai tapasztalat, és az angol, vagy a német nyelvtudás is elengedhetetlen. A Glézius Kft. vezetői rátermettséggel, önálló döntési képességgel Miskolc-Mezőkövesd környékére építésvezető munkatársat keres. További hirdetéseinket megtalálhatja a MiskolcAllas.hu oldalon, ha pedig azonnal értesülni szeretne a friss munkalehetőségekről, a Miskolc Állás a Facebookon is megtalálható, ahogy a legújabb hirdetések is – szinte azonnal!

miskolcallas

Februári állásajánlatok az angliaallas.hu oldalon

A 2014. esztendőben sem változtak a trendek, és Anglia, a brit szigetek továbbra is népszerű célpontnak számítanak azok számára, akik külföldön kívánják megkeresni a kenyerüket. Az Anglia Állás weboldal ingyenes álláshirdetései között böngészve szinte bárki megtalálhatja a számára megfelelő angol állásajánlatot, angliai munkalehetőséget, hisz a folyamatos frissítésnek, a kézzel ellenőrzött hirdetéseknek hála meglehetősen nagy számban találhatók állásajánlatok. Az angliaallas.hu oldalhoz kapcsolódó Facebook felület szintén kiemelt lehetőséget nyújt a munkakeresők számára, hogy folyamatosan értesüljenek a legújabb állásajánlatokról. Weboldalunkon lehetősége van hírlevél feliratkozásra, valamint munkakereső hirdetésének feladására is – ahogyan azt többen megteszik, pl. takarítói, nehézgépkezelő munkakeresések a legújabbak oldalunkon. Természetesen az Anglia Állás bővelkedik állásajánlatokban is, hisz az utóbbi hetekben, hogy példát is említsek, bentlakásos idősgondozó munkatársat, takarító munkatársat és raktári dolgozókat is keresnek. Ne feledje, az Anglia Állás weboldalon hétről hétre bővülő munkalehetőségekkel találkozhat!

angliaallas