IzesBorokHaza.hu

Kategória: MLM

MLM sikeresen

A multi-level marketing, vagy népszerűbb nevén MLM nem más, mint egy értékesítésen alapuló vállalkozási forma. Azonban ma a multi-level marketing, vagy népszerűbb nevén MLM egy szitokszó is, amihez megszámlálhatatlan előítélet tapad. Az okokat könnyű felsorolni, de összefoglalva a lényeg mindmáig az, hogy –sokak szerint- a hálózati kereskedelmi forma a rátukmálásról szól; valamint hogy ezt nem professzionálisan űzve csak és kizárólag a bukást hozhatja el.

Előbbi inkább hamis, mint igaz, hiszen bár az elképzelés magja az, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben, mégsem a pejoratív elképzeléseknek megfelelő módon teszi azt. El kell azonban keserítenünk sokakat: az utóbbi viszont maximálisan pontos megállapítás! Hogy mégis hogyan váljunk a network marketing profijaivá, ahhoz nagy segítséget jelenthet Eric Worre könyve, az MLM sikeresen.

Amennyiben munkája során nem tudja, hogy fejlődjön, hogyan találjon jelölteket, ha nem tiszta, hogyan mutassa be termékeit, ha nem világos, milyen úton növelje csapatát – akkor javallott ez a könyv. Nem, nem azért, mert biztos receptet ad, hisz ilyen nincs. Esettanulmányaiban, helyzetelemzéseiben Eric Worre a network marketingben szerzett évtizedes tapasztalatát írja meg, ami ugyan nem a Szent Grál, de bizonyíték, hogy a professzionális út segít ledobni magunkról és az MLM-ről az előítéleteket!

mlm_sikeresen