IzesBorokHaza.hu

Kategória: Informatika

Fix-ip-cim.hu

Tudtad-e, hogy a fix IP-cím lehetõvé teszi számodra, hogy minden alkalommal, mikor csatlakozol az internetre, ugyanazt az IP címet használd, ezáltal megkönnyítve a legtöbb szolgáltatás használatát?Tudtad-e, hogy a fix IP-cím lehetővé teszi számodra, hogy minden alkalommal, mikor csatlakozol az internetre, ugyanazt az IP címet használd, ezáltal megkönnyítve a legtöbb szolgáltatás használatát?

A dedikált IP cím meglehetősen sok célból, pl. vállalati okokból (FTP esetében, VPN szolgáltatásnál, de távmunkához is) szükségszerű, sőt, amennyiben Ön rendelkezik weboldallal, ha HTTPS titkosítású kapcsolódással érhető el a weboldala, még a Google keresőjében is jobb helyezést érhet el? Dedikált IP-cím biztosítása könnyen, gyorsan üzleti környezethez, vagy akár magánszemélyek számára is!

Fix IP-cím igényléshez nem kell mást tennie, mint a fix-ip-cim.hu oldalt felkeresnie, és felvenni Velünk a kapcsolatot. Fix IP-cím igénylése, sőt, akár komplett IP tartomány igénylése könnyen, gyorsan, szakemberektől! Fix-ip-cim.hu – a fix választás!

Honlap akadálymentesítés

akadalymentes-honlap

Az akadálymentes honlapok legfőbb jellemzője, hogy a honlap megjelenésének elemi ergonómiai, valamint kódolási szabályai megfelelnek annak, hogy a hátrányos helyzetű felhasználók is optimálisan látogathassák. Röviden mondva mindez azt jelenti, hogy a különböző tartalmakhoz való hozzájutást nem akadályozza semmi, nincs technikai és értelmi korlát az elérésben.

A honlap akadálymentesítés nem csupán a vakok, illetve gyengénlátók számára nyújt segítséghet abban, hogy a honlapokat elérje, de az akadálymentes honlap elkészítése alapvetően olcsóbb, mint egy esetleges átalakítási költség. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy mint a keresőmotorok (pl. Google) számára könnyebben látható a honlap, de a mobilkészülékek számára is hozzáférhetőbb. A honlap akadálymentesítés során nagyobb rétegekhez juthat el a honlap tartalma, így potenciális bevételnövekedést is eredményezhet!