IzesBorokHaza.hu

Decemberi németországi állások

nemetorszag-allas

A december nem csak az ünnepek, az ajándékozás időszaka, de rendkívül sok cég ilyenkor határozza meg a következő évi teendőket, állítja fel a piaci terveket – és persze ehhez keresi a megfelelő munkatársakat is! Példának okáért ebben a zsúfolt időszakban a NemetorszagAllas.hu is bővelkedik újabb hirdetésekben; ebből nyújtunk most egy rövid ízelítőt, hisz igazi karácsonyi ajándék lenne sokaknak egy németországi munka:

Itt van rögtön az első hirdetés, melyben IT-szakembereket, és mérnököket keresnek szigorúan diplomával Rostockba. Az állásra történő jelentkezéshez mindenképp szükséges az erős nyelvtudás, illetve a 35 év alatti életkor – természetesen a végzettséget igazoló dokumentumok mellett. Elengedhetetlen feltétel továbbá, hogy a jelentkező hazánkban regisztrált munkanélküli legyen. Rostockba egyébként a fenti álláson kívül is keresnek munkavállalót – például mechatronikus, mechatronikai technikai asszisztens állásra is.

Az Euromunka Kft. gyakorlott ajtó- kapu- és nyílászáró összeszerelő szakembereket keres Baden-Wüttenberg tartományba. A németországi munkavégzéshez fontos a jó nyelvtudás, de e mellett a nagy gyakorlat is elvárás alumínium ill. műanyag nyílászárók profilokból történő összeszerelésében.

És hogy egy másik területnek is kedvezzünk, nem csak szakmunkásokat és mérnököket, de gyógy-és szociálpedagógusokat is keresnek németországi munkára. Ezen állás megpályázásához szintén szükséges az erős német nyelvtudás, valamint a szakirányú végzettség!

Comments are closed.