IzesBorokHaza.hu

Kategória: Külföldi állás

Állások, munkák Hollandiában

A hazai munkaerőpiacon az utóbbi években tapasztalható bizonytalanságok, az egyre nehezebb elhelyezkedés központi szerepet játszanak abban, hogy a magyar munkaerő egyre inkább az Európai Unió tagállamaiban keresik szerencséjüket. Többek között Hollandia is kiemelt célpont, így a hollandiamunka.hu portál azok számára szeretne segítséget nyújtani, akik határozott céljuknak érzik, hogy Hollandiában keressenek állást. Nem csak a Hollandia Munka oldalon, de az ehhez kapcsolódó Facebook rajongói oldalon is lehetősége van követni a legfrissebb álláslehetőségeket, melyek közül most szemezgetünk egy keveset, kedvcsináló gyanánt! Először is kifejezetten a szakmunkások számára lehet vonzó az Euromunka Kft. állásajánlata, mely keretében CNC élhajlító munkatársat keresnek Renswoudeben. Az állás betöltéséhez alapfeltétel a szakmai tapasztalat (minimum 3-5 év), a megbízható, precíz munkavégzés, valamint a külföldi munkáknál elengedhetetlen idegen nyelv ismeret – jelen esetben holland, angol vagy német az ajánlott! Az Euromunka Kft. egyébként nem csak erre a pozícióra, de üvegházi kertészeti munkára is keres ifjú munkavállalókat Hollandiába, egészen pontosan Westlandba. A munka elnyeréséhez elengedhetetlen a jó kondíció, a lendületes munkavégzés, és a fiatal életkor – s talán azt sem kell megismételnem, a nyelvismeret itt is fontos! Nincs ez másként a minősített 111-es hegesztő álláslehetőségnél sem, mely a szaktudás mellett a gyakorlatot, a vezetői engedélyt, a VCA bizonyítványt is igényli. Mindezt, és még sokkal több álláslehetőséget talál weboldalunkon, és ha már arra jár, ne feledkezzen meg a Facebook oldalról sem!

hollandiamunka

Február végi munkák Angilában

angliaallasAz Európai Uniós országok közül Anglia is célpontja a külföldi munkavállalóknak, egyre több fiatalt érdekel a szigetországban milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni, ezért AngliaAllas.hu angliai állásportálunkon válogattunk most néhány munkalehetőséget melyekben raktári dolgozókat keresnek Lutonba kozmetikai nagyvállalathoz, mely munkakör betöltéséhez legalább társalgási szintű nyelvtudással és több pozícióhoz alapszintű számítógépes ismeretekkel kell rendelkezni a jelentkezőnek, valamint Kingston és környékén bejárónő munkakörbe várják a szakképzettséggel rendelkezőket.  A sikeres jelentkezőnek esetlegesen országszerte (UK) elfogadott tréninget és folyamatos biztos munkát tudnak ajánlani. További álláslehetőséget az Euwork Kft. hirdet melyben bentlakásos idősgondozó munkára várják Birmingham és környékére a kiváló angol nyelvtudással szóban és írásban rendelkező munkavállalókat. Lájkolja facebook oldalunkat is hogy a megjelent hirdetésekről azonnal tudomást szerezzen!

 

Újévi németországi munkalehetőségek

nemetorszagallas

Ha nem úgy ébredsz reggel, hogy izgatottan folytatni akarod a tegnap abbahagyott munkát, akkor még nem találtad meg a hivatásod – Mike Wallace, újságíró.

Ezzel a rövid gondolattal kívánunk sikeres álláskeresést ebben az évben is mindazoknak akik Németországban szeretnének elhelyezkedni, ill. hosszabb időre indulnak munkát vállalni. Mai ajánlatunkban hosszú távon gondolkodó kőműves munkára keresnek munkavállalót, valamint Rostockba kínálnak számos szakmában regisztrált munkanélküliek részére ingyenes, 340+340 órás nyelvtanfolyammal egybekötött német munkalehetőséget amelyre szakmunkásokat, diplomásokat egyaránt várnak, mindezt Magyarországon, Budapesten és 7 vidéki városban szervezik. Bővebb információt a meghirdetett elérhetőségeken Nemetorszagallas.hu weboldalunkra kattintva tudhatnak meg az állás iránt érdeklődők. Továbbra is figyelemmel lehet kísérni Facebook oldalunkon is a legfrissebb németországi állásokat, munkákat. Lájkoljon bennünket, hogy minél több barátja, ismerőse találhassa meg a számára legmegfelelőbb állásajánlatot!

Decemberi németországi állások

nemetorszag-allas

A december nem csak az ünnepek, az ajándékozás időszaka, de rendkívül sok cég ilyenkor határozza meg a következő évi teendőket, állítja fel a piaci terveket – és persze ehhez keresi a megfelelő munkatársakat is! Példának okáért ebben a zsúfolt időszakban a NemetorszagAllas.hu is bővelkedik újabb hirdetésekben; ebből nyújtunk most egy rövid ízelítőt, hisz igazi karácsonyi ajándék lenne sokaknak egy németországi munka:

Itt van rögtön az első hirdetés, melyben IT-szakembereket, és mérnököket keresnek szigorúan diplomával Rostockba. Az állásra történő jelentkezéshez mindenképp szükséges az erős nyelvtudás, illetve a 35 év alatti életkor – természetesen a végzettséget igazoló dokumentumok mellett. Elengedhetetlen feltétel továbbá, hogy a jelentkező hazánkban regisztrált munkanélküli legyen. Rostockba egyébként a fenti álláson kívül is keresnek munkavállalót – például mechatronikus, mechatronikai technikai asszisztens állásra is.

Az Euromunka Kft. gyakorlott ajtó- kapu- és nyílászáró összeszerelő szakembereket keres Baden-Wüttenberg tartományba. A németországi munkavégzéshez fontos a jó nyelvtudás, de e mellett a nagy gyakorlat is elvárás alumínium ill. műanyag nyílászárók profilokból történő összeszerelésében.

És hogy egy másik területnek is kedvezzünk, nem csak szakmunkásokat és mérnököket, de gyógy-és szociálpedagógusokat is keresnek németországi munkára. Ezen állás megpályázásához szintén szükséges az erős német nyelvtudás, valamint a szakirányú végzettség!

Évvégi németországi állásajánlatok

Németország állás, munka németországbanMár javában készülődnek a karácsonyi vásárok megnyitására nemcsak itthon, Németországban is.
Akik még nem találtak állást a németországi állásbörzék munkakínálatából, azok sem keseredjenek el a karácsonyi készülődések közepette, egy kis ízelítőt válogattunk most NemetorszagAllas.hu állásoldalról:

A robotprogramozás terén járatos szakembereket keres Németországba partnere megbízásából állásközvetítő cég Siemens S7 rendszerek ismeretével.

MTM analízis technikus állás betöltéséhez felsőfokú gépész végzettséggel keresnek hozzáértő,
magabiztos német nyelvtudással rendelkező munkavállalót németországi munkavégzésre.

Gondozó munkakörbe már gyakorlott, elhivatott  munkavállalót várnak mely állásajánlatban plusz bónusz 88 euróval több bért vehetnek föl a karácsonyi napokon  ill. éjjeli gondozást vállalók Mannheimben.