IzesBorokHaza.hu

Rendezvények a városban

Rendezvények a városbanHa állásról van szó, először a hosszútáv munka jut eszünkbe, ahol hosszú évekig dolgozhatunk, kariert is építhetünk akár, de mindenképp kedvező, ha van előrelépési lehetőségünk.

Az álláskeresők körében nem csak ez a fajta munkák iránt van nagy számú kereslet, hanem az alkalmi, idényjellegű állások iránt. Ez általában diákok körében elterjedt, hiszen ők főleg a nyári időszakban tudnak huzamosabb idegig állást vállalni. Évközben csak néhány szabadnapjuk akad, amikor diákmunka végzésére van lehetőség. Ha idénymunkát szeretnénk vállalni a nyári időszakra, a legfrissebb ráckevei álláshirdetések oldalon érdemes böngésznünk, hiszen a városban megrendezésre kerülő programok miatt plusz munkaerő szükséges, az ilyenkor megnövekedett létszámú turisták miatt, és a rendezvények zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

Ilyen rendezvények a településen, a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő János vitéz napok.

A Summerfest Nemzetközi Florklórfesztivál és Népműveszti vásár augusztusban kerül megrendezésre. A rendezvény 1 hetes hosszúsága miatt hostesseket és egyéb munkaerőket igényel.

A Szent István-napi lampionos csónakfesztivál is sok látgatót vonz.

A Nagyboldogasszony templom búcsúja augusztus végén kerül megrendezésre.

Comments are closed.