IzesBorokHaza.hu

Langwest.hu

Nyelvvizsga a célod? És angol nyelvvizsgát szeretnél, vagy németet? Esetleg francia nyelven tanulnál? A Langwest Nyelvi Központ a segítségedre lesz!

Legyen szó akár angol, akár német, akár más, népszerű nyelvről, egri és miskolci nyelviskolánk garantált sikert nyújt! Akár a munkádhoz szükséges nyelvtanulásra, akár csoportos, akár egyéni vagy támogatott képzésre keresel helyszínt, legyen szó akár Egerről, akár Miskolcról, a Langwest az ideális nyelvoktatás célpont. Őszi, tavaszi normál ütemű csoportos nyelvi tanfolyamok, egyéni, bérletes, saját időbeosztás szerinti tanterv – az egri és miskolci Langwest Nyelvi központ lehetőséget nyújt Neked, hogy magasan kvalifikált tanároktól, akár anyanyelvi oktatásban részesülve, akár magántanulóként sajátítsd el az angol, német, francia vagy olasz nyelvet.

Akár angol nyelvtanulás Egerben, akár német nyelvvizsga Miskolcon - a Langwest Nyelvi Központ nyerõ választás!

Ha nem vagy biztos nyelvtudásod szintjében, tedd próbára magad angol és német online szintfelmérőnk segítségével, vagy vedd fel velünk a Langwest Nyelvi központnál a kapcsolatot, és együtt meghatározzuk a Neked leginkább megfelelő nyelvtanulási tematikát és szintet. Akár angol nyelvtanulás Egerben, akár német nyelvvizsga Miskolcon – a Langwest Nyelvi Központ nyerő választás!

Comments are closed.