IzesBorokHaza.hu

Ha egri állások, akkor januárban is EgerAllas.hu!

Az év kezdetén beindul újra a nagyüzem, ebből pedig az EgerAllas.hu is kiveszi a részét: Eger és Heves megye legnagyobb álláshirdető portálja, valamint az EgerAllas.hu Facebook oldala egyaránt rengeteg új munkalehetőséget kínál minden egri és környékbeli számára. Ezúttal a legfrissebb álláshirdetések között válogattunk!

Ahogy az megszokott, az EgerAllas.hu oldalon továbbra is igen széles skálán mozognak a hirdetések; található az oldalon bolti eladó munkakör megpályázására lehetőség, gyakorlott virágkötőt kereső álláshirdetés, de a jóval specializáltabb munkaterületnek számító gépész-folyamatmérnök állás (szigorúan autoCAD program ismerettel) is megtalálható a kínálatban.

Persze ez nem minden! A Vill e Com Kft. villanyszerelő munkatársat keres épület-villanyszerelésre, kaputelefonok, illetve riasztók és kamerarendszerek szerelésére, sőt, Bélapátfalván lehetőségük van réteslap csomagoló munkakörbe jelentkezni. És, ahogy a mondás tartja, mindez csak a jéghegy csúcsa – válogasson kedvére a naponta megújuló álláslehetőségek között! Ha egri munka, akkor EgerAllas.hu!

EgerAllas.hu

Comments are closed.